De spelers van LEF

Castor1

Castor Brouwer

Hallo! Dit jaar speel ik mijn vierde voorstelling met LEF. De focus ligt meer op ons lichaam en we stappen af van wat we kennen: de op tekst gefocuste stukken. Met behulp van onze regisseur hoop ik dit seizoen nog dieper in de krochten van mijn ziel te kunnen graven. Great.

 

 

 

 

Daniek

Daniek Ehrismann

Hoi, ik ben Daniek. Het overgrote deel van mijn tijd besteed ik aan het redden van de wereld, helaas gaat dat nog niet zo voorspoedig. Omdat ik liever met een lach dan met een traan in het leven sta en ruimte maak voor lol, zit ik sinds dit jaar bij LEF!

 

 

 

  

Elske

Elske van Hamersveld

Hoi! Ik ben Elske en dit is al mijn 5e jaar bij LEF. Dit jaar neemt onze regisseur Robi ons mee in de wereld van bewegingstheater, spannend en leuk, komt dat zien in juni! Naast acteur ben ik ook onderdeel van het bestuur als penningmeesteres.

 

 

 

 

Nina

Nina Menke

Hi, ik ben Nina en ik speel dit jaar voor het eerst mee bij LEF!

 

 

 

 

 

 

Pam (1)

Pam van Schie

Ik ben Pam en dit is mijn tweede jaar bij LEF. Op woensdag heb ik lef, de rest van de week niet. Dat vind ik best jammer.

 

 

 

 

 

Sandy

Sandy Seifert

Dit is mijn vijfde jaar bij LEF, onkruid vergaat niet, en als ik later groot ben wil ik een Gouden Kalf winnen.

 

 

 

 

 

 

Jan-Willem

Jan-Willem Tigchelaar

Hooi! Jan-Willem a.k.a J-Dubs hier! Aangezien ik al elke dag muziek maak wil ik daarnaast iets anders creatiefs doen. LEF is een ontzettend leuke uitdaging en maakt me altijd erg blij!

 

 

 

 

 

Evelien (1)

Evelien Veldboom

Sommige wijze mensen zeggen:

Leven
is het meervoud van lef.
 
Na één jaar spelen bij LEF geloof ik dat
dat klopt.
 
Ik ben Evelien, en ik heb er weer zin in.