Regie en productie

Met alleen fantastische spelers komen we nergens. Er is creatieve leiding en productie nodig. Er zijn uitvoerende, rondbellende en reserverende handen nodig. Hieronder staat een team van gedreven makers en regelaars.

 

Robi

Regie: Robi van Geenhoven

Hoi! Ik ben Robi, een grillige theatermaker, met een passie voor uitdagingen en meeslepende verhalen. Een gezonde dosis humor en een doelbewust traantje zijn onmisbaar werk. Ik maak visuele pronkstukken waarin de sluimerende kant van de mens centraal staat.

 
 
 
In dit tweede jaar als regisseur van LEF, wil ik een bewegingstheatervoorstelling maken, wat een primeur zal zijn voor de groep. De vooruitzichten zijn alvast mooi, we hebben een goede start gemaakt en ik ben benieuwd tot hoever ik de spelers kan rekken!

Productie

Dit jaar hebben we nog niemand voor de productie. Ondersteuning voor productie wordt gezocht wanneer er meer bekend is over de inhoud en locatie van de voorstelling,